Om os

Tasty Food er 100 % dansk, og hos os har vi mange års erfaring indenfor produktion, salg og markedsføring af bouilloner, supper, saucer, fonder og glacer. Vi vægter kvalitet højt, og derfor anvender vi kun de bedste råvarer, og samarbejder kun med de mest professionelle producenter i Danmark og i udlandet.

Kvalitet

Tasty Food blev etableret i 2001, og siden da har vores vision været at udvikle og producere produkter, der følger med udviklingen indenfor fødevareproduktion. En del af vores vision er også, at vores kunder skal huske os for vores produkters høje kvalitet. Det er med den vision bag os, at vi konstant arbejder med vores produkter for at forbedre kvaliteten. For at sikre en gennemgående høj kvalitet, samarbejder også kun med partnere, som har de højeste certificeringer.

Erfaring

Med mere end 20 års erfaring har vi skabt et stabilt marked i Europa, hvor vi, i samarbejde med anerkendte partnere, arbejder med salg og markedsføring af vores produkter både i eget navn og som private label, der sælges til detailmarkedet, cateringmarkedet og industrimarkedet både i Danmark og udlandet. Derudover udvikler vi unikke opskrifter i tæt samarbejde med vores kunder.

Udvikling

Vi arbejder hele tiden på at følge med udviklingen indenfor fødevareproduktion, og indenfor de sidste par år har vi arbejdet med en videreudvikling af vores brede sortiment i bouilloner, supper, saucer, flydende fonder samt glacer.